Afișez toate cele 3 rezultate

 • vidaXL Husă de pernă pentru sarcină în formă de U, 90 x 145 cm

  vidaXL Husă de pernă pentru sarcină în formă de U, 90 x 145 cm

  Adăugați o notă plăcută momentelor dvs. de relaxare și de dormit cu ajutorul acestei huse de pernă moale, mătăsoasă și durabilă! Husa de pernă pentru sarcină este prevăzută cu un fermoar pe lateral, pentru a fi îndepărtată și curățată ușor. În combinație cu perna pentru sarcină în formă de U, aceasta va oferi un sprijin ideal și confort în timpul somnului și, prin urmare, este potrivită pentru cei care dorm într-o parte și pentru femeile însărcinate. Perna pentru sarcină nu se va potrivi doar în dormitorul dvs., ci va aduce o prezență liniștitoare și pe canapelele din sufragerie. Vă rugăm să rețineți că în livrare este inclusă doar o husă de pernă. Culoare: Gri Dimensiuni (când este așezată pe pernă): 145 x 90 cm (L x l) Material: Material textil Non-alergenă și moale Potrivită pentru perne de sarcină în formă de U Material: Poliester: 100%

  Adăugați o notă plăcută momentelor dvs. de relaxare și de dormit cu ajutorul acestei huse de pernă moale, mătăsoasă și durabilă! Husa de pernă pentru sarcină este prevăzută cu un…
 • vidaXL Husă de pernă pentru sarcină în formă de J, 54 x 43 cm

  vidaXL Husă de pernă pentru sarcină în formă de J, 54 x 43 cm

  Adăugați o notă plăcută momentelor dvs. de relaxare și de dormit cu ajutorul acestei huse de pernă moale, mătăsoasă și durabilă! Husa de pernă pentru sarcină este prevăzută cu un fermoar pe lateral, pentru a fi îndepărtată și curățată ușor. În combinație cu perna pentru sarcină în formă de J, aceasta va oferi un sprijin ideal și confort în timpul somnului și, prin urmare, este potrivită pentru cei care dorm într-o parte și pentru femeile însărcinate. Perna pentru sarcină nu se va potrivi doar în dormitorul dvs., ci va aduce o prezență liniștitoare și pe canapelele din sufragerie. Vă rugăm să rețineți că în livrare este inclusă doar o husă de pernă. Culoare: Gri Dimensiuni (când este așezată pe pernă): 54 x 45 cm (L x l) Material: Material textil Non-alergenă și moale Potrivită pentru perne de sarcină în formă de J Material: Poliester: 100%

  Adăugați o notă plăcută momentelor dvs. de relaxare și de dormit cu ajutorul acestei huse de pernă moale, mătăsoasă și durabilă! Husa de pernă pentru sarcină este prevăzută cu un…
 • vidaXL Husă de pernă pentru sarcină în formă de V, 40 x 170 cm

  vidaXL Husă de pernă pentru sarcină în formă de V, 40 x 170 cm

  Adăugați o notă plăcută momentelor dvs. de relaxare și de dormit cu ajutorul acestei huse de pernă moale, mătăsoasă și durabilă! Această husă de pernă pentru sarcină este prevăzută cu un fermoar pe lateral, pentru a fi îndepărtată și curățată ușor. În combinație cu perna pentru sarcină în formă de V, aceasta va oferi un sprijin ideal și confort în timpul somnului și, prin urmare, este potrivită pentru cei care dorm într-o parte și pentru femeile însărcinate. Husa de pernă pentru sarcină nu se va potrivi doar în dormitorul dvs., ci va aduce o completare odihnitoare și pe canapelele din camera dvs. de zi. Vă rugăm să rețineți că în livrare este inclusă doar o husă de pernă. Culoare: Albastru Dimensiuni (când este așezată pe pernă): 170 x 40 cm (L x l) Material: Material textil Non-alergenă și moale Potrivită pentru perne de sarcină în formă de V Material: Poliester: 100%

  Adăugați o notă plăcută momentelor dvs. de relaxare și de dormit cu ajutorul acestei huse de pernă moale, mătăsoasă și durabilă! Această husă de pernă pentru sarcină este prevăzută cu…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la cele mai noi produse, ați ajuns la locul potrivit. Aici, pe lenjeriidepatoutlet.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar diversificat, astfel să existe ceva pe gustul tuturor. Și deoarece dorim ca și clienții noștri sa primească cât mai mult pentru banii lor, oferim prețuri competitive pentru toata colecția Fețe de pernă.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau doriți doar să găsiți o ofertă foarte bună, asigurați-vă că ne verificați înainte. În plus, lenjeriidepatoutlet.ro pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este foarte important să comparați ofertele la produse Fețe de pernă înainte de a cumpara. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top în această săptămână. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de sărbători fără să plătești transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? În general, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. Spre exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește semnificativ, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este foarte ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți care expun produse pe lenjeriidepatoutlet.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Fețe de pernă și a primi o rambursare completă. Pentru a începe un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a te bucura din plin de ofertele noastre! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile premergătoare sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite magazine înainte de a lua o deciziefinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Fețe de pernă? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Fețe de pernă, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!