Afișez toate cele 4 rezultate

 • vidaXL Protecție antiderapantă podea zugravi 2 buc, 50m, 180g/m², gri

  vidaXL Protecție antiderapantă podea zugravi 2 buc, 50m, 180g/m², gri

  Aceste covoare pentru zugravi sunt ideale pentru protejarea suprafețelor placate, a covoarelor, a parchetului sau a altor tipuri de acoperire pentru podele, asigurând o protecție împotriva prafului, a vopselei vărsate sau a altor tipuri de murdărire. Pot fi folosite și pentru a preveni zgârieturile. Acest set este alcătuit din 2 suprafețe de acoperire cu o mare capacitate de absorbție a prafului, cu o greutate a materialului de 180 g/m², măsurând 1 m lățime și 50 m lungime fiecare pentru o acoperire totală de 100 m². Această dimensiune facilitează desfășurarea și rularea înapoi a covorului de protecție după utilizare. Această pânză de protecție este fabricată din material textil nețesut gri, cu fibre colorate și cu o peliculă de polietilenă pe dos, ceea ce o face complet rezistentă la apă. Această suprafață de absorbție a prafului este prevăzută cu o căptușeală antiderapantă pe partea inferioară. Livrarea include 2 role de protecție de podele pentru zugravi. Culoare: Gri Material: Material textil nețesut cu fibre colorate + peliculă din PE (polietilenă) în strat filmat Dimensiuni (fiecare rolă): 1 x 50 m (l x L) Greutate: 180 g/m² Cu spate antiderapant Complet rezistentă la apă Livrarea include 2 role de protecție pentru podele.

  Aceste covoare pentru zugravi sunt ideale pentru protejarea suprafețelor placate, a covoarelor, a parchetului sau a altor tipuri de acoperire pentru podele, asigurând o protecție împotriva prafului, a vopselei vărsate…
 • vidaXL Protecție antiderapantă podea zugravi, 50 m, 280 g/m², gri

  vidaXL Protecție antiderapantă podea zugravi, 50 m, 280 g/m², gri

  Acest covor pentru zugravi este ideal pentru protejarea suprafețelor placate, a covoarelor, a parchetului sau a altor tipuri de acoperire pentru podele, asigurând o protecție împotriva prafului, a vopselei vărsate sau a altor tipuri de murdărire. Poate fi folosit și pentru a preveni zgârieturile. Această suprafață de acoperire cu o mare capacitate de absorbție a prafului, cu o greutate a materialului de 280 g/m², măsoară 1 m lățime și 50 m lungime pentru o acoperire totală de 50 m². Această dimensiune facilitează desfășurarea și rularea înapoi a covorului de protecție după utilizare. Această pânză de protecție este fabricată din material textil nețesut gri, cu fibre colorate și cu o peliculă de polietilenă pe dos, ceea ce o face complet rezistentă la apă. Această suprafață de absorbție a prafului este prevăzută cu o căptușeală antiderapantă pe partea inferioară. Culoare: Gri Material: Material textil nețesut cu fibre colorate + peliculă din PE (polietilenă) în strat filmat Dimensiuni: 1 x 50 m (l x L) Greutate: 280 g/m² Cu spate antiderapant Complet rezistentă la apă

  Acest covor pentru zugravi este ideal pentru protejarea suprafețelor placate, a covoarelor, a parchetului sau a altor tipuri de acoperire pentru podele, asigurând o protecție împotriva prafului, a vopselei vărsate…
 • vidaXL Protecție antiderapantă podea zugravi, 2 buc. 50m, 280g/m², gri

  vidaXL Protecție antiderapantă podea zugravi, 2 buc. 50m, 280g/m², gri

  Aceste covoare pentru zugravi sunt ideale pentru protejarea suprafețelor placate, a covoarelor, a parchetului sau a altor tipuri de acoperire pentru podele, asigurând o protecție împotriva prafului, a vopselei vărsate sau a altor tipuri de murdărire. Pot fi folosite și pentru a preveni zgârieturile. Acest set este alcătuit din 2 suprafețe de acoperire cu o mare capacitate de absorbție a prafului, cu o greutate a materialului de 280 g / m², măsurând 1 m lățime și 50 m lungime fiecare pentru o acoperire totală de 100 m². Această dimensiune facilitează desfășurarea și rularea înapoi a covorului de protecție după utilizare. Această pânză de protecție este fabricată din material textil nețesut gri, cu fibre colorate și cu o peliculă de polietilenă pe dos, ceea ce o face complet rezistentă la apă. Această suprafață de absorbție a prafului este prevăzută cu o căptușeală antiderapantă pe partea inferioară. Livrarea include 2 role de protecție de podele pentru zugravi. Culoare: Gri Material: Material textil nețesut cu fibre colorate + peliculă din PE (polietilenă) în strat filmat Dimensiuni (fiecare rolă): 1 x 50 m (l x L) Greutate: 280 g/m² Cu spate antiderapant Complet rezistentă la apă Livrarea include 2 role de protecție pentru podele.

  Aceste covoare pentru zugravi sunt ideale pentru protejarea suprafețelor placate, a covoarelor, a parchetului sau a altor tipuri de acoperire pentru podele, asigurând o protecție împotriva prafului, a vopselei vărsate…
 • vidaXL Protecție antiderapantă podea zugravi, 50 m, 180 g/m², gri

  vidaXL Protecție antiderapantă podea zugravi, 50 m, 180 g/m², gri

  Acest covor pentru zugravi este ideal pentru protejarea suprafețelor placate, a covoarelor, a parchetului sau a altor tipuri de acoperire pentru podele, asigurând o protecție împotriva prafului, a vopselei vărsate sau a altor tipuri de murdărire. Poate fi folosit și pentru a preveni zgârieturile. Această suprafață de acoperire cu o mare capacitate de absorbție a prafului, cu o greutate a materialului de 180 g/m², măsoară 1 m lățime și 50 m lungime pentru o acoperire totală de 50 m². Această dimensiune facilitează desfășurarea și rularea înapoi a covorului de protecție după utilizare. Această pânză de protecție este fabricată din material textil nețesut gri, cu fibre colorate și cu o peliculă de polietilenă pe dos, ceea ce o face complet rezistentă la apă. Această suprafață de absorbție a prafului este prevăzută cu o căptușeală antiderapantă pe partea inferioară. Culoare: Gri Material: Material textil nețesut cu fibre colorate + peliculă din PE (polietilenă) în strat filmat Dimensiuni: 1 x 50 m (l x L) Greutate: 180 g/m² Cu spate antiderapant Complet rezistentă la apă

  Acest covor pentru zugravi este ideal pentru protejarea suprafețelor placate, a covoarelor, a parchetului sau a altor tipuri de acoperire pentru podele, asigurând o protecție împotriva prafului, a vopselei vărsate…

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte la produsele cele mai noi, ați ajuns la locul potrivit. Aici, la lenjeriidepatoutlet.ro, încercăm mereu să avem un inventar diversificat, astfel să existe ceva pe gustul tuturor. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cât mai mult pentru banii acestora, vă oferim prețuri competitive pentru toata colecția Filme și covorașe de protecție pentru podea.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau doriți doar să găsiți o ofertă excelentă, fiți sigur că ne verificați înainte. În plus, lenjeriidepatoutlet.ro pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața de astăzi, este important să comparați ofertele la produse Filme și covorașe de protecție pentru podea înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să plătești transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. De exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește cu adevărat, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți ce expun produse pe lenjeriidepatoutlet.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție o luna pentru a returna Filme și covorașe de protecție pentru podea și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de achiziția dvs., așa că multe magazine oferă retururi gratuite pentru toate produsele.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi dacă faci o afacere bună?

Vă prezentăm mai jos câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai grozave oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați mai devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste reduceri

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune prețuri. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite magazine înainte de a lua o deciziefinală.
Noi am adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecție mare de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Filme și covorașe de protecție pentru podea? Platforma noastră oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi tot ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Filme și covorașe de protecție pentru podea, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!