Politica de confidentialitate in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal.

1. Definitii

1.1. Operator. Operatorul delegat cu prelucrarea datelor cu caracter personal in sensul Regulamentului GDPR este lenjeriidepatoutlet.ro si se refera la acest platforma.

1.2. Responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care se pot transmite solicitari de informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal este adresa de mail: admin{@}lenjeriidepatoutlet.ro

1.3. Cookies. Un „cookie” este un fisier de mici dimensiuni, format in general din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau al unui alt tip de dispozitiv folosit in vederea navigarii pe internet (Smartphone, Tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.

1.4. Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR. Reprezinta persoana fizica identificabila (ce poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element identificator: nume, numar de identificare, locatie, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice). Persoana vizata poate fi un solicitant al unui serviciu pus la dispozitie de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date personale sunt transmise catre Operator.

1.5. Categorii de date. Reprezinta datele personale si sunt prelucrate de catre Operator doar in situatia in care introduceti datele intr-o rubrica de pe site sau ni le transmiteti prin intermediul e-mail-ului.

1.6. Prelucrare datelor cu caracter personal: Reprezinta orice operatiune efectuata asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date personale, cu sau fara utilizarea de modalitati de manipulare automata, cum ar fi stocarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

2. Ce date vor fi procesate?

2.1. Datele colectate prin cookie-uri. Pentru o mai buna directionare a campaniilor publicitare si imbunatatirea serviciilor si produselor, lenjeriidepatoutlet.ro utilizeaza informatii despre articolele achizitionate de clientii nostri. Daca ati permis salveazrea cookie-urilor in browser si sunteti de acord cu utilizarea acestora, lenjeriidepatoutlet.ro primeste informatii despre paginile vizitate de dumneavoastra, produsele vizionate si alte activitati de pe site.

2.2. lenjeriidepatoutlet.ro nu salveaza sau nu proceseaza in alta forma niciun fel de informatii cu caracter personal, cum ar fi, spre exemplu, informatii despre starea dvs. medicala, religie sau convingeri etc.

2.3. Datele furnizate de clienti. Pe lenjeriidepatoutlet.ro procesam informatii personale despre cei care utilizeaza platforma. In principal, procesam datele personale care ne sunt furnizate atunci cand va inregistrati in lista de newsletter. Aceste date includ, mai ales, adresa dvs. de e-mail si numele.

3. In ce scopuri sunt salvate datele cu caracter personal?

3.1 Pentru o mai buna redirectionare a promotiilor si promovarii, lenjeriidepatoutlet.ro proceseaza date despre cookie-uri in vizitele pe site, produsele accesate si alte activitati din platforma. Salvarea este posibila numai pe baza consimtamantului dvs. cu privire la utilizarea cookie-urilor cu relevanta. Acest acord este complet voluntar. De cele mai multe ori, pe baza informatiilor furnizate, lenjeriidepatoutlet.ro obtine statistici si analize cu privire la actiunile utilizatorilor site-ului. Acestea fac posibila o mai buna directionare a publicitatii sau modificarea continutului site-ului la ceea ce va intereseaza si ceea ce cauta in general, un grup mai mare de utilizatori. In acest caz, salvarea datelor cu caracter personal este de obicei automatizata.

3.2. Pentru ofertele noastre de produse si promovarea lenjeriidepatoutlet.ro sub forma de comunicare promotionala trimisa utilizatorilor, lenjeriidepatoutlet.ro utilizeaza in principal adrese de mail. Procesarea se face in acest caz numai pe baza consimtamantului dvs., care este in totalitate voluntar. In cazul in care nu sunteti de acord, puteti continua sa folositi site-ul nostru in totalitate. Va dati acordul catre lenjeriidepatoutlet.ro in timpul inregistrarii la introducerea adresei dvs. de mail. De retinut faptul ca inregistrarea pe lenjeriidepatoutlet.ro se poate face numai de catre persoane cu varsta mai mare de 15 ani. Acordul dvs. poate fi retras in orice moment dand clic pe link-ul aflat in orice comunicare comerciala.

TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita fraudele online si de a se asigura de functionalitatea buna a site-ului, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

4. Drepturile dvs. in calitate de persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal oferite

4.1. Drepturile persoane vizate si cum cum se pot exercita

Potrivit Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata beneficiati de culmul de drepturi, respectiv:

4.1.1. Dreptul la informare si acces cu privire la date cu caracter personal. Reprezinta dreptul de a de a intrat in posesia unei confirmari a faptului ca se prelucreaza sau nu date personale care va privesc si, in caz afirmativ, accesul catre datele respective.

4.1.2. Dreptul la rectificare. Reprezinta posibilitatea de a solicita Operatorului si de a obtine rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care vi se adreseaza si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal ce sunt incomplete, mentionand ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din zona de editare a datelor contului, daca este cazul.

4.1.3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) Reprezinta dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care care vi se adreseaza in cazul in care sunt aplicate anumite justificari mentionate in Regulamentul GDPR.

4.1.4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii Reprezinta dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor in anumite cazuri.

4.1.5. Dreptul la portabilitatea datelor: Reprezinta dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un alt Operator.

4.1.6. Dreptul la opozitie: Reprezinta dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, conform cu Regulamentului GDPR.

4.1.7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii ce are la baza exclusiv prelucrarea automata a datelor personale Include crearea de profiluri, care produco efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

4.1.8. Dreptul sa va adresați printr-o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Atunci cand situatia in care considerati ca datele dvs nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

4.2. Cum va puteti exercita aceste drepturi?

Pentru a va putea exercita drepturile mentionate mai sus, avem rugamintea de a va adresa prin cerere scrisa in format electronic, datata si semnata catre adresa mail: admin{@}lenjeriidepatoutlet.ro in atentia responsabilului cu protectia datelor personale.

4.3. In cat timp raspundem solicitarilor trimise de dvs?

In termen de maxim o luna calculat din momentul primirii cererii dvs vi se vor transmite informatii privind actiunile intreprinse sau daca este cazul privind motivarea pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la date cu caracter personal vom lua toate masurile posibile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

Tot odata, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus se poate prelungi cu cu maxim doua luni in situatia in care este necesar, tinandu-se cont de complexitatea cazului dvs. si numarul cererilor, urmand sa va informam cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.

5. Destinatii sau categorii de destinatari ai datelor cu caracter personal

Destinatarii care prelucreaza datele personale in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind acelasi nivel de protectie ca si Operatorul.

Nota: In cazul destinatarilor cu ce activeaza pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia au certificatul “Privacy Shield” si Comisia Europeana ii considera ca furnizori ai unui nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” este disponibila pe acest site web: https://www.privacyshield.gov/welcome .

5.1 Transmiterea datelor in scopul functionarii serviciului newsletter

Pentru a fi siguri ca serviciul functioneaza la parametrii normali, folosim un tert specializat in domeniul livrarii e-mailurilor, respectiv serviciul MailChimp ce apartine The Rocket Science Group. Politica de confidentialitate a acestui tert in domeniul protejării datelor poate fi cititat aici: https://mailchimp.com/legal/privacy

Puteti oricand renunta la serviciul newsletter – fie apasand butonul „Unsubscribe” din e-mailul primit, fie prin trimiterea unui mail catre adresa admin{@}lenjeriidepatoutlet.ro

5.2. Transmiterea datelor personale catre institutii publice, instante de judecata, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea faptelor penale

In cazurile speciale, in momentul cand se impune acest lucru prin lege, Operatorul poate sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la date cu caracter personal.

5.3. Transmiterea catre alti tert

Pentru a va putea oferi o experienta cat mai placuta in cadrul website-ului, ne preocupam constant sa imbunatatim / facem mentenanta programelor software utilizate. In acest sens, avem incheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software.

5.4. Retele de socializare

Site-ul Operatorului utilizeaza “plugin-uri” de la operatorii de retele sociale. Toate plugin-urile de retele de socializare de pe Site-ul Operatorului sunt marcate clar si distinct.

5.5. Servicii pentru analizarea traficului

Site-ul Operatorului utilizeaza serviciile de analiza web „Google Analytics“ si „Google AdSense” al societatii Google Inc., in scop statistic.

Site-ul Operatorului utilizeaza Google Analytics, un serviciu de analiza al platformei oferit de catre de Google, Inc. („Google”), folosind cookies. Mai multe date despre acest lucru pot fi gasite pe pagina noastra despre Politica Cookie

Puteti refuza utilizarea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dvs, insa in aceasta situatie s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile Website-ul nostru. Exista, de asemnea, posibilitatea de a, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dvs. Mai multe detalii aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Nota: Informatii suplimentare sunt disponibile pe paginile Google Analytics Terms of Service si Google Analytics

6. BAZA LEGALA

6.1. Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)

Ultima actualizare: 18.10.2022